ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα μας τα σκάφη έχουν κατασκευαστεί λιγότερο από ένα χρόνο και διαθέτουν σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Επίσης, οι κυβερνήτες οι οποίοι θα οδηγούν το σκάφος για εσάς, διαθετουν σημαντική εμπειρία στη θάλασσα. Συνεπώς μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς.

Επειδή η ζήτηση ειδικά το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά αυξημένη προτείνουμε να κλείσετε το σκάφος τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μας στείλετε Αίτημα Κράτησης για όποτε εσείς επιθυμείτε και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Μέσω του συνδέσμου BOOK NOW αποστέλλεται ένα αίτημα κράτησης στην εταιορία μας με στοιχεία όπως η ημέρα της επιθυμητής ενοικίασης, το σκάφος που επιθυμείτε και η υπηρεσία που θέλετε να σας προσφέρουμε. Ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό ώστε να σας απαντήσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα και να σας δώσει περεταίρω πληροφορίες. Εφόσον συμφωνηθούν τα πάντα, θα σας αποσταλλεί ένας ασφαλής σύνδεσμος πληρωμής προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για την πληρωμή μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας συνεργασίας μας. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής.

Τα καύσιμα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης. Κατά τη λήξη της ενοικίασης θα πληρώσετε το κόστος των καυσίμων που έχετε καταναλώσει.

Σε περίπτωση που ζητήσετε την ακύρωση πάνω από 20 ημέρες πριν την ενοικίαση σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που έχετε καταβάλει. Για ακυρώσεις λιγότερο από 20 ημέρες από την έναρξη της ενοικίασης δεν είναι δυνατή η επιστροφή του ποσού του οποίου έχετε καταβάλει, παρά μόνο αλλαγή ημερομηνίας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Για εμάς η ασφάλεια σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κάθε μέρα πριν την έναρξη της ενοικίασης, εκτιμάται ο καιρός σε συνεννόηση πάντα με τις λιμενικές αρχές και σε περίπτωση που κριθεί επικίνδυνο η ενοικίαση δεν πραγματοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση μεταφέρουμε την ενοικίαση σε άλλη ημέρα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.  Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τις λιμενικές αρχές, σας επιστρέφεται το πλήρες ποσό το οποίο έχετε καταβάλλει.